side_banner

nyheter

Er røntgenutstyr for dyr det samme som for mennesker?

Røntgenutstyr for dyrer en profesjonell dyr X-ray fotografering inspeksjon medisinsk utstyr.Gjennom røntgenbilder av forskjellige deler av dyr kan det hjelpe veterinærer til å diagnostisere og behandle på en rettidig og nøyaktig måte.Er røntgenutstyr for dyr det samme som for mennesker?De har fortsatt visse forskjeller:
1. I henhold til internasjonale standarder er avstanden som kreves for å skyte dyr og mennesker forskjellig.Avstanden som kreves for dyr er 1 meter.Folk er større enn eller lik 1,5 meter når de tar røntgenbilder, og noen ganger 1,8 meter til 2 meter når de tar røntgenbilder av thorax.de
2. Røntgenutstyr fra dyr er forskjellig fra menneskelige mål, og effekten av wolframmål og molybdenmål er også forskjellige.
3. Betjeningspanelet og de interne programinnstillingene til røntgenutstyr for dyr er også forskjellige fra de som brukes av mennesker.Når du velger, prøv å velge dyrespesifikk programvare.
Røntgenutstyret for dyr fra Weifang Newheek Electronic Technology Co., Ltd. reduserer strålingsstandarden kraftig, noe som garanterer helsen til kjæledyrleger og kjæledyr til en viss grad.Derøntgenutstyr for dyrprodusert av selskapet kan dekke dine behov i størst grad.

Kjæledyr røntgenmaskin


Innleggstid: 14. februar 2023